Login

Register

Login

Register

MENUMENU

De 10 grootste hockeyclubs

In Nederland zijn er heel veel hockeyclubs. Zowel kleine als grote clubs. In deze blog lees je over de 10 grootste hockeyclubs van Nederland. Ook zal er sportkleding vernoemd worden. Dit zijn verschillende hockeyspullen geïnspireerd op deze hockeyclubs.

Nummer 1. Kampong

We beginnen met nummer 1. Op 1 staat een hockeyclub uit Utrecht. Dit is de hockeyclub Kampong. Het is een hockeyclub met 9 hockeyvelden en 3232 hockeyleden.

De hockeyclub Kampong maakt in kleding verschil tussen heren en dames. Zo dragen de heren thuis blauwe hockeyshirts, witte hockeybroeken en blauwe hockeysokken. De dames dragen thuis witte hockeyshirts, blauwe hockeyrokken en blauwe hockeysokken. De kleding die de heren uit dragen zijn rode hockeyshirts, witte hockeybroeken en rode hockeysokken. Voor dames zijn dit rode hockeyshirts, blauwe hockeyrokken en rode hockeysokken.

Nummer 2. Tilburg

Op nummer 2 staat de hockeyclub Tilburg. Dit is een grote hockeyclub met 7 velden en 2447 leden.

De hockeykleding is voor zowel heren en dames gelijk. Bij de hockeyclub Tilburg dragen ze thuis witte heren hockeyshirts of dames hockeyshirts, donkerblauwe hockeybroeken of donkerblauwe hockeyrokken en witte hockeysokken. De uitkleding is voor de heren en dames donkerblauwe heren hockeyshirts of donkerblauwe dames hockeyshirts, donkerblauwe hockeybroeken of hockeyrokken en donkerblauwe hockeysokken.

Nummer 3. Den Bosch

De grote hockeyclub Den Bosch komt op een goede 3de plaats. Het is een grote hockeyclub met maar liefst 7 velden en 2439 hockeyleden.

Bij deze hockeyclub is de hockeykleding voor de heren en vrouwen thuis gelijk. Maar de uitkleding verschilt tussen heren en dames. De thuiskleding van Den Bosch zijn zwarte heren hockeyshirts of zwarte dames hockeyshirts, gele hockeybroeken of hockeyrokken en zwart hockeysokken. De uitkleuren van de heren zijn gele hockeyshirts, gele hockeybroeken en gele hockeysokken. Voor de dames zijn dit witte hockeyshirts, gele hockeyrokken en gele hockeysokken.

Nummer 4. Rotterdam

De hockeyclub Rotterdam komt op de 4de plaats. Het is een hockeyclub met 7 velden en 2383 hockeyleden.

De kleding van hockeyclub Rotterdam is voor heren en dames gelijk. De thuiskleding bestaat uit witte heren of dames hockeyshirts, groene hockeybroeken of groene hockeyrokken en groene hockeysokken. De uitkleding bestaat uit groene heren hockeyshirts of groene dames hockeyshirts, groene hockeybroeken of hockeyrokken en groenen hockeysokken.

Nummer 5. Push uit Breda

Push uit Breda is een hockeyclub die eindigt op de 5de plaats. Het is een hockeyclub met 7 velden en 2376 leden.

De hockeyclub Push uit Breda maakt geen onderscheid tussen heren en dames tenues. De thuiskleding zijn groene heren of dames hockeyshirts, blauwe hockeybroeken of blauwe hockeyrokken en groene hockeysokken. De uitkleding zijn witte heren of dames hockeyshirts, witte hockeybroeken of witte hockeyrokken en witte hockeysokken.

Nummer 6. Leiden

Op de 6de plaats eindigt de hockeyclub Leiden. Dit is een hockeyclub die ook weer 5 velden in bezit heeft en bestaat uit 2252 hockeyleden.

De kleding is voor heren en dames gelijk. De thuiskleding van de hockeyclub Leiden zijn rood met witte heren of dames hockeyshirts, zwart hockeybroeken of zwarte hockeyrokken en rood met witte hockeysokken. De uitkleding bestaat uit zwarte heren of dames hockeyshirts, zwarte hockeybroeken of hockeyrokken en witte hockeysokken.

Nummer 7. Leonidas

De hockeyclub die op nummer 6 eindigt is hockeyclub Leonidas. Dit is een hockeyclub die 5 velden in bezit heeft en 2226 leden.

Bij de hockeyclub Leonidas verschilt het thuis tenue voor de heren en dames. Wel is bij deze club de uitkleding gelijk. De thuiskleding is voor de heren witte hockeyshirts, blauwe hockeybroeken en blauwe hockeysokken. Voor de dames zijn dit witte hockeyshirts, blauwe hockeyrokken en witte hockeysokken. Het uittenue bestaat uit rode heren of dames hockeyshirts, blauwe hockeybroeken of hockeyrokken en rode hockeysokken.

Nummer 8. Amsterdam

De hockeyclub Amsterdam is in het bezit van 5 velden en 2207 hockeyleden.

De hockeyclub Amsterdam maakt onderheid in heren en dames kleding. Dit doen ze bij zowel het thuis tenue als het uit tenue. Het thuistenue voor de heren zijn rode met wit gestreepte hockeyshirts, zwarte hockeybroeken en zwarte hockeysokken. Voor dames is dit zwart met rode gestreepte hockeyshirts, zwarte hockeyrokken en zwarte hockeysokken. De uitkleren van de heren zijn zwart met rode gestreepte hockeyshirts, zwarte hockeybroeken en zwarte hockeysokken. Voor de dames zijn dit wit met rode gestreepte hockeyshirts, witte hockeyrokken en witte hockeysokken.

Nummer 9. Gooische uit Hilversum

Als 9de eindigt de hockeyclub Gooische uit Hilversum. Dit is een hockeyclub met 5 hockeyvelden en 2202 hockeyleden.

Het tenue van de hockeyclub Gooische uit Hilversum verschilt voor heren en dames. Zo hebben de heren wit met donkerblauwe hockeyshirts, donkerblauwe hockeybroeken en wit met donkerblauwe hockeysokken wanneer ze thuis spelen. De dames hebben dan lichtblauwe hockeyshirts, witte hockeyrokken en witte hockeysokken. Wanneer de mannen uit spelen dragen ze rood met donkerblauwe hockeyshirts, donkerblauwe hockeybroeken en rode hockeysokken. Voor de dames zijn dit lichtblauwe hockeyshirts, lichtblauwe hockeyrokken en rode hockeysokken.

Nummer 10. Hurley uit Amstelveen

En op de 10de plek staat de hockeyclub Hurley uit Amstelveen. Deze hockeyclub heeft 4 velden en 2136 leden.

Bij de hockeyclub Hurley uit Amstelveen dragen de heren en dames hetzelfde thuis tenue. Maar wanneer ze uitspelen dragen ze verschillende kleuren. Thuis is dit voor de heren en dames witte hockeyshirts, donkerblauwe hockeybroeken of hockeyrokken en donkerblauwe hockeysokken. De uitkleuren voor de heren zijn rode hockeyshirts, witte hockeybroeken en witte hockeysokken. Voor de dames zijn dit witte hockeyshirts, witte hockeyrokken en witte hockeysokken.

Tip: Voor meer sportartikelen van Hockeygear neem ook eens een kijkje op het online winkelcentrum Koopwaar.

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten