Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Op deze pagina bevinden zich alle protectie producten voor de spelers. Ben je op zoek naar protectie voor de keepers? Dan moet je bij de hockey keeperspullen zijn.

Scheenbeschermers

Scheenbeschermers zijn verplicht tijdens een hockeywedstrijd. Scheenbeschermers zijn er in meerdere soorten, er zijn scheenbeschermers waar een enkelstuk aan vast zit, maar er zijn ook scheenbeschermers waar geen enkelstuk aan zit, deze scheenbeschermers blijven op hun plek zitten door de sokken en/of een elastiek om de beschermer. De meeste scheenbeschermers zijn te koop in verschillende maten, dit is erg belangrijk omdat een scheenbeschermer voor de optimale bescherming goed moet aansluiten en het zit natuurlijk ook veel fijner.

Hockeybitje

Het dragen van een hockeybitje is vanaf 1 juli 2015 verplicht tijdens het hockeyen. Een goede mondbescherming beschermt je tanden voor de hockeybal en/of hockeystick. Het bitje zorgt ervoor dat de kracht van de bal verspreidt wordt over al je tanden. Draag je geen bitje, dan zal alle kracht van de bal of stick op 1 of 2 tanden terecht komen en er vervolgens uitvallen. Het bitje zorgt er vervolgens ook voor dat je tand wordt opgevangen, mocht deze er toch uitvallen, en dan kan je tandarts deze meestal terugplaatsen.

Hockeyhandschoen

Om je handen te beschermen biedt Hockeygear.eu ook hockeyhandschoenen aan. Deze handschoenen beschermen je hand voor de bal, stick en ondergrond.  Over het algemeen worden de hockeyhandschoenen vaker gebruikt in de zaal dan op het veld. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat in de zaal de bal alleen maar over de grond gespeeld mag worden, waardoor de stick vaker laag bij de grond zit. De hockeyhandschoenen zijn er in meerdere modellen. Ten eerste heb je het full finger model, die de hele hand bedekken. Ten tweede heb je het half finger model, die de hand en de vingers beschermt maar de duim vrijlaat. Beschermende handschoenen zijn over het algemeen bedoeld voor de linker hand, deze handschoenen beschermen de hand en met name de knokkels voor het kunstgras, de bal en andere hockeysticks. Handschoenen met grip zijn voor beide handen, de handschoenen zorgen niet alleen voor grip, maar ook voor warmte. Hierdoor heb je minder last van je handen bij een lagere temperatuur. Bestel vandaag nog eenvoudig en voordelig bij Hockeygear.eu.

Gezichtsmasker

Op deze pagina bevinden zich ook de gezichtmaskers. De gezichtsmaskers zijn geen overbodige luxe voor de verdedigers bij het verdedigen van een strafcorner. Een goed gezichtsmasker zorgt ervoor dat je de bal wel goed kunt blijven zien ondanks dat je gezicht beschermt wordt. Het is erg belangrijk dat het masker niet zomaar verschuift of afvalt, dit kan natuurlijk erg gevaarlijke situaties opleveren.

Hockeygear.eu biedt van diverse topmerken hockey producten aan. Wij bieden deze hockey producten aan tegen absolute top prijzen. Mocht je favoriete product er niet tussen staan, of heb je andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten