Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeykleding

Hockeykleding moet er niet alleen leuk uitzien, hockeykleding kan ook blessures voorkomen. Zorg namelijk dat u lichte, soepele kleding koopt, die niet knelt. Vocht absorberende en ademende kleding houden uw lichaamstemperatuur in stand bij warm weer, en bij koude temperaturen zorgt het ervoor dat je niet te snel afkoelt.

Handschoenen

De hockeyhandschoen kan u daarbij goed beschermen, deze is speciaal ontwikkeld dat de handschoen niet het balgevoel belemmerd.  Handschoenen mogen dus ook niet ontbreken bij het aanschaffen van uw Hockeykleding.

Hockeysokken

Sokken met gaten kunnen makkelijk blaren veroorzaken doordat uw loopoppervlak onregelmatig is geworden. Sokken met een badstof voetbed zitten comfortabel en gaan lang mee. Een trainingspak aanschaffen is ook erg slim, deze draagt u namelijk voor en na het hockeyen en houdt u zo warm. Wanneer spieren afkoelen is de kans op een blessure vele malen groter.

Bekijk ook onze berichten over het voorkomen van blessures door de juiste hockeyschoenen!

Geef een reactie

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop!
Wij zijn strikt in het volgen van de richtlijnen van het RIVM tijdens de Corona crisis, waardoor wij uw bestelling op een verantwoorde manier verwerken.
Wij garanderen nog steeds onze snelle levertijd van 24-48 uur!
Extra service: Bij bestellingen tijdens deze periode zullen wij de gebruikelijke garantietermijn verlengen zodat deze pas ingaat op het moment dat u daadwerkelijk het veld weer op kunt!
Sluiten