Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockey teamkleding

Hockeygear.eu is een betrouwbare, professionele partner in het leveren van teamkleding van o.a. Adidas, Osaka Hockey, The Indian Maharadja, Reece Australia, Brabo, etc.

Offerte aanvragen?

Wij bieden u altijd de meest scherpe offerte aan, of het nu gaat om hockeyshirts, hockeyrokjes, hockeybroekjes, hoodies, ronde hals truien of sticktassen; alles is mogelijk!

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het bedrukken van teamkleding of tassen voor uw hockeyteam. Wij verzorgen bijvoorbeeld het volgende drukwerk:
– Drukwerk van nummers
– Drukwerk van namen
– Drukwerk van initialen
– Drukwerk van sponsoren

Onze werkwijze is full service van offerte tot aan een eventuele facturatie rechtstreeks aan een eventuele sponsor.

Nieuwsgierig naar onze condities? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via info@hockeygear.eu of informeer telefonisch via 053 3001364 bij onze afdeling teamwear.

Zodra onze offerte aansluit op uw wensen heeft u bij ons de mogelijkheid tot het ontvangen van een complete maatserie kleding om de juiste maten te bepalen. Na ontvangst van de gewenste maten, zorgen wij voor snelle levering van de kleding uit onze eigen voorraad, verzorgen we desgewenst drukwerk en factureren wij vervolgens eventueel rechtstreeks aan de door u gecontracteerde sponsor.

 

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop!
Wij zijn strikt in het volgen van de richtlijnen van het RIVM tijdens de Corona crisis, waardoor wij uw bestelling op een verantwoorde manier verwerken.
Wij garanderen nog steeds onze snelle levertijd van 24-48 uur!
Extra service: Bij bestellingen tijdens deze periode zullen wij de gebruikelijke garantietermijn verlengen zodat deze pas ingaat op het moment dat u daadwerkelijk het veld weer op kunt!
Sluiten