Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Hockeygear biedt hockeyverenigingen een bijzonder sponsorprogramma aan. Ons partnerprogramma biedt zowel de vereniging als leden van de vereniging bijzondere voordelen.

Verdien extra geld als hockeyclub!

Elke club kan een extra geldbedrag of hockeyspullen ontvangen aan de hand van het aantal leden en aan de hand van de bannergrootte. Hieronder volgt een voorbeeld (kan per club enigzins afwijken)
– clubs die een link op hun site plaatsen krijgen per lid per jaar aan € 0,20 geld óf € 0,27 aan goederen (te bestellen bij Hockeygear.eu / Goalietotaal.nl (keeperspullen)
– clubs die een banner op de homepage plaatsen van hun website krijgen per lid per jaar € 0,25 óf  aan € 0,32 goederen te bestellen bij Hockeygear.eu / Goalietotaal.nl (keeperspullen)
– clubs die niet alleen een banner op de homepage plaatsen maar ook nog berichten plaatsen via Facebook of nieuwsbrieven krijgen per bericht ook nog een extra bijdrage.

Daarnaast kunnen hockeyclubs die deelnemen aan dit programma bij iedere bestelling een korting krijgen voor hun leden.

Mail voor een extra sponsorbijdrage

Wil je meer weten over onze bijzondere manier van sponsoring, neem dan contact met ons op middels onderstaande gegevens.

Hockeygear.eu
Niels Arts
Arthur van Schendelstraat 2
5421RG Gemert
06 471 382 43
info@hockeygear.eu

 

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten