Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Fanatieke hockeyspelers raken gehecht aan hun eigen stick, en het is dan ook niet fijn als deze vervangen moet worden. Toch komt er een moment waarop je vertrouwde hockeystick echt aan vervanging toe is. Kies dan voor een duurzame hockeystick van hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat je weer jarenlang op dezelfde stick kunt vertrouwen.

Als je hockeystick gaat slijten

Hockeysticks zijn stevig en kunnen dan ook zeker tegen een stootje. Je kunt er veel wedstrijden en trainingen mee spelen, maar aan slijtage ontkom je op de lange duur niet. Vaak gaan de grips als eerst slijten. We hebben het dan over de basisgrips en de overgrips. De basisgrip zit standaard om de stick bij aanschaf en is bedoeld om de grootste schokken op te vangen, waardoor de rest van de stick beter beschermd blijft. De overgrip is een extra accessoire, welke over de basisgrip heen aangebracht kan worden. Deze verhoogt zowel de vochtopname als de demping. Je kunt natuurlijk de grips vervangen wanneer deze versleten zijn. Dan kun je weer een tijdje met je stick verder.

Een nieuwe stick aanschaffen

Spelen met een versleten stick is niet prettig. Het speelcomfort gaat op de eerste plaats achteruit, maar daarnaast gaat ook de kwaliteit van je spel achteruit. Je presteert vaak slechter als je stick niet 100% in orde is, vooral omdat de lage slijtageplekken invloed hebben op je slag. Dan wordt het toch echt wel tijd voor een nieuwe stick, en dan ben je hier natuurlijk aan het juiste adres! Wij hebben kwalitatief hoogwaardige sticks van duurzame materialen, zodat je er weer lang tegenaan kunt. ‘Stick to your stick’ is een uitspraak die hier zeker op gaat, want deze sticks hebben een lange levensduur, ook bij zeer intensief gebruik. Je kunt er zorgeloos vertrouwd mee raken. Deze sticks slijten niet snel en gaan dus vele trainingen en wedstrijden mee.

Kies jouw stick

Je kunt een nieuwe stick kiezen uit het brede assortiment van Hockeygear.eu. Er is niet alleen een goede keuze aan maten, maar je hebt ook meer dan voldoende keuze als het gaat om ontwerp en design. Alle sticks zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit, dus als jij echt lang wilt spelen met jouw favoriete stick, dan vind je hier zeker de stick die het best bij jou past!

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten