Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Zit uw zoon of dochter op hockey en gaat hij/zij daar op de fiets naar toe? Dat is heel sportief en gezond en hopelijk beleeft je kind er ook nog veel plezier aan. Maar dat sporten betekent wel dat er iedere week veel fietsritjes gemaakt moeten worden: één of twee keer per week naar de training en dan op zaterdag een wedstrijd. Als die thuis gespeeld wordt is dat ook weer op de fiets. Die zes ritjes op de fiets kunnen risicovol zijn.

Veiligheid op de fiets

Natuurlijk besteed je aandacht aan de veiligheid van de fiets van je kind (verlichting in orde, banden opgepompt) en zorg je dat de fiets stevig op slot gaat. Maar denk je er weleens over na dat het vervoer van de hockeystick ook gevaar kan opleveren? Veel kinderen houden hun stick gewoon in de hand als ze fietsen. Dat staat misschien wel stoer, maar het is heel gevaarlijk in het verkeer. Je hand uitsteken kan al niet goed en bij een noodstop kan de stick ongelukken veroorzaken.

Een sticktas in een leuke kleur

Koop daarom een sticktas. Voor de kosten hoeft u het niet te laten en ze zijn er in heel veel leuke kleuren. Er zijn sticktassen in alle maten, dus hoe groot of klein je kind en zijn of haar stick ook is, er is altijd een tas in de juist maat. De tas gaat veilig op de rug en zo kan er niets misgaan.

Extra vakje

Wat ook handig is: Er zit altijd nog wel een ritsvakje op de sticktas. Zo kan er ook nog iets meegenomen worden als het geen jassenweer is en is een extra tas niet nodig. Denk hierbij aan het bitje, een haar elastiekje, een snoepje en wat geld.

Een kleine moeite, een groot belang

Maak je keuze uit de vele sticktassen die te koop zijn en doe jezelf en je zoon of dochter een plezier. Het is een kleine moeite in het belang van de veiligheid van je kind in het verkeer!

Geef een reactie

Door verder gebruik te maken van Hockeygear.eu ga je akkoord met ons cookie beleid.
Veiligheid en gezondheid staat altijd voorop!
Wij zijn strikt in het volgen van de richtlijnen van het RIVM tijdens de Corona crisis, waardoor wij uw bestelling op een verantwoorde manier verwerken.
Wij garanderen nog steeds onze snelle levertijd van 24-48 uur!
Extra service: Bij bestellingen tijdens deze periode zullen wij de gebruikelijke garantietermijn verlengen zodat deze pas ingaat op het moment dat u daadwerkelijk het veld weer op kunt!
Sluiten